ONTMOET HET TEAM VAN VIDEOLUX

Videolux is in 1985 opgericht door John Smit. Zoon Gerhard is sinds 2011 mede-eigenaar van het bedrijf. Inmiddels bestaat het team uit vier personen. Videolux is daarmee een veelzijdig bedrijf geworden, met nog altijd de focus op video van de vertrouwde hoge kwaliteit. Wanneer wij onvoldoende kennis in huis hebben, schakelen wij de hulp van externe specialisten in. Dankzij ons kleine team zijn wij flexibel inzetbaar en werken we effectief zonder hoge overheadkosten. Dit is terug te vinden in onze scherpe tarieven, maar nog meer in onze klantgerichtheid. Wij stellen ons team graag voor.

John Smit

Autodidact John Smit heeft de afgelopen 30 jaar meer dan 30.000 uur camera-ervaring opgedaan. Hij werd veelvuldig ingehuurd door NOS, RTL, Reuter en de BBC. Een oude rot in het vak zou je hem kunnen noemen. John is altijd in voor innovaties, volgt de ontwikkelingen in zijn vak op de voet en investeert in de nieuwste technieken.

Gerhard Smit

Gerhard is creatief mede-eigenaar van Videolux. Filmmontage en camera zijn zijn specialisme en passie. Hij doorliep met veel succes diverse opleidingen voor filmbewerking en bestuurt drones alsof het niets is. Door zijn gevoel voor vormgeving weet Gerhard klanten vaak positief te verrassen met creatieve oplossingen.

Yvette Hagen

Yvette studeerde journalistiek en later pedagogische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Voor beide opleidingen heeft zij veel moeten schrijven voor verschillende doelgroepen. Yvette tikt daarom de leukste berichten voor onze social media klanten en zorgt voor interactie met je volgers.

Leonie Hoever

Leonie studeerde montage aan de Nederlandse Filmacademie en maakte korte documentaires, bedrijfsvideo’s en muziekvideo’s. Daarnaast heeft ze veel ervaring met andere vormen van content creatie, zoals fotografie, vormgeving, het schrijven van teksten en het bouwen van websites.