Logo Texel Informatie
HET PLATFORM WAAR ONZE KLANTEN VAN MEEPROFITEREN

Texel Informatie is meer dan een website. Het is een advertentiemedium, bestaande uit een gratis mee te pakken boekje met tips voor toeristen (oplage 30.000 stuks), een Facebookpagina met ruim 18.000 volgers en een goed bezochte website. Klanten van Videolux, zoals logiesverstrekkers en aanbieders van activiteiten/horeca, profiteren hiervan mee. Zij worden automatisch opgenomen in Texel Informatie, wat het bereik enorm vergroot.

MEER OVER TEXEL INFORMATIE

Hoe werkt een abonnement?

Als Texel Informatie deelnemer betaal je je video via een abonnement. Zo heb je heel voordelig een bedrijfsvideo van topkwaliteit én profiteer je mee van alle voordelen.

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

Een aantal belangrijke voordelen zijn:

  • Het advertentiemedium Texel Informatie blijft zich doorontwikkelen en heeft een groeiend bereik. Als abonnee lift je mee met deze ontwikkelingen.
  • Je krijgt meer dan een video. Inbegrepen is een webpagina op texelinformatie.nl en er is de mogelijkheid een eigen pagina te hebben in het informatieboekje Texel Informatie Tips tegen een laag tarief. Ook profiteer je mee van al onze social media-kanalen.
  • Wij verwerken niet alleen beelden van het bedrijf in de video, maar kunnen ook de omgeving laten zien. We hebben een groot archief met beelden van Texel en draaien jaarrond bij.
  • Je bedrijfsvideo verandert mee met het bedrijf en de omgeving. Veranderen er dingen? dan kunnen wij daarop inspringen en de video aanpassen. Zo blijft de content altijd up-to-date.
  • Het abonnement is een heel voordelige manier om een mooie bedrijfsvideo te laten maken. Je betaalt daardoor niet ineens een groot bedrag.

Wat kan ik allemaal met de video?

Wij zorgen er voor dat de video geschikt is om overal geplaatst te worden. Denk hierbij aan lokale websites, Facebook en overige commerciële media. Een mooie toevoeging aan de video is een button die verwijst naar je bedrijfswebsite.

Wat zijn de kosten?

Al voor een kleine (15%) bijdrage in de productiekosten en abonnementsgeld vanaf € 160,- per maand heb je een prachtige video inclusief alle bijbehorende voordelen!