DRONE FOTOGRAFIE EN STILLS

Videolux produceert niet alleen video. Wij maken luchtfoto’s en kunnen hoge kwaliteit stills halen uit het ruwe materiaal van je bedrijfsvideo. Deze foto’s zijn uiterst geschikt voor gebruik op website, social media en drukwerk.

DRONEFOTOGRAFIE

Videolux levert naast videoproducties ook luchtfoto’s. Wij beschikken over een ROC-registratie en maken met behulp van een drone hoge resolutie foto’s vanuit een uniek perspectief. Deze foto’s zijn uiterst geschikt om te gebruiken voor websites en/of drukwerk. Daarnaast zijn wij in te huren door bijvoorbeeld makelaars, natuurorganisaties, overheid, bedrijven en evenementen om dronefotografie aan te leveren. Bekijk hieronder voorbeelden uit ons portfolio.

STILLS

Videolux maakt gebruik van hoogwaardige 6K-camera’s, waardoor het mogelijk is om stills uit onze video’s te halen. Gezien het videomateriaal RAW gedraaid wordt, kunnen de stills compleet in de eigen stijl en sfeer worden bewerkt. Daarnaast zijn de stills wegens hoge resolutie uiterst geschikt voor drukwerk, websites en/of social media gebruik. Benieuwd geworden? Hieronder een aantal voorbeelden van stills afkomstig uit ons videomateriaal.