We’ve got your back.

Met de juiste content kun je jouw unieke verhaal perfect overbrengen zodat je een onuitwisbare indruk achterlaat. Videolux maakt content die jouw doelgroep(en) bereikt én beraakt. Oogstrelend en effectief. En we kunnen het social media management voor je uit handen nemen. Hoef je je daar niet druk om te maken!

Jouw socials in goede handen

“O ja, we moeten nog iets met social media”. Maar waar haal je de tijd en inspiratie vandaan? Simpel. Ons team van specialisten staat voor je klaar om jouw verhaal onder de aandacht te brengen. Met mooi beeld, de juiste tone of voice en waar nodig relevante hashtags en emoticons. Oftewel, gewoon goede content. We posten volgens een met jou afgesproken planning en houden de reacties van je volgers in de gaten. Kortom, we nemen jou het hele social media gebeuren uit handen zodat jij je met andere zaken kunt bezighouden.

De Videolux Vulploeg

Een site ontwerpen en bouwen is één. Maar het ‘vullen’ van een nieuwe website met content wordt vaak onderschat. Want niet alleen moet de content goed zijn, je wil ook dat je bezoeker z’n weg goed kan vinden binnen jouw website en snel overgaat tot actie. Er moet dus ook worden nagedacht over zaken als interne links en call-to-actions. Misschien is jouw website wel meertalig omdat je bezoekers van over de grens verwacht. Allemaal zaken waar we je mee kunnen helpen.

Social media packages

Word ontzorgd met onze social pakketten! Wij hebben eigen content creators in huis om jouw social media volledig te onderhouden. In overleg gaan zij op pad om de leukste content voor je te maken, zodat je socials up-to-date zijn. Ook beschikken wij over een zeer uitgebreide Texel-bibliotheek, waardoor er altijd iets leuks te plaatsen is over jouw geliefde eiland. Maak kennis met wat wij jou te bieden hebben.  

Basic

Wij regelen de basics! Minimaal vier keer per maand plaatsen we content op je socials met de leukste beelden uit onze (Texel-)database. Interactie met je volgers? Doen we ook!

V.A. 325,-

Start

Blijf onder de aandacht met minstens zes posts per maand. Naast content uit onze uitgebreide databank, plaatsen we maandelijks een post op aanvraag. Ook het contact met je volgers onderhouden we.

V.A. 420,-

Pro

Minstens zes posts per maand, interactie met je volgers én jouw eigen branding verwerkt in de video’s. Op aanvraag creëren we daarnaast gave visuals om vacatures en winacties onder de aandacht te brengen.

V.A. 495,-

Custom

We weten het. Niet ieder bedrijf is hetzelfde. Daarom bieden we maatwerk, waarmee je je socials naar een hoger level tilt. Bespreek met ons je wensen en wij regelen de rest.

Vertel me meer!

Exclusieve Videolux deal

Je bedrijfsvideo altijd up to date voor een vast bedrag per maand. Hoe mooi is dat?